okt 02

Då var European Club Cup 2011 avslutad för denna gång. Sverige representerades av Lunds ASK och hur det gick för dem framgår av minitabellen. Arrangören har tagit fram statistik för hur det gått för spelarna bord-för-bord (minst fem partier).

Bifogar en miniprislista över pallen och LASK:s placering (MP/PP).

1 Saint-Petersburg Chess Federation 13 31.5
2 SOCAR 12 31.5
3 G-team Novy Bor 11 31.5
26 Lunds ASK 8 19.5

 

LASK:s partier.
Rond 1-7.


Läs de 5 kommentarerna till “ECC med LASK (partier)…”

 1. Anders Lind säger:

  Om jag fattade Europacupens hemsida rätt så hade Jan Lundin tagit en GM-inteckning i Europacupen, kan någon verifiera detta?

 2. Robert Ericsson säger:

  Ja, det stämmer!

 3. Robert Ericsson säger:

  Nu får nog Webmaster förklara varför mitt inlägg blev censurerat… Varför var det inte okej att tipsa om en länk där Lundin skrivit ett resebrev där det framgår att han erhållit en gm-inteckning och kommenterat några partier från ECC? Andra länkar brukar inte vara något problem så varför togs detta bort?

  Från webmaster: Eftersom sidan du länkade till och som varit i drift flera år inte har någon länk till Schacksnack. Nästan den enda i Sverige, för att begränsa det, som inte nämns.

 4. Robert Ericsson säger:

  Jag förstår nog inte riktigt är jag rädd. Jag har upplevt att Schacksnack vill att läsekretsen ska hjälpa till med att jaga och bidra med nyheter, nationellt som internationellt. Att det skulle finnas att krav på att sidorna vi tipsar om även ska länka till Schacksnack har aldrig nämnts. Det verkar fullkomligt ologiskt.

  Jag har också väldigt svårt att tro att samtliga sidor som Schacksnack länkar till, och återger nyheter ifrån, har länkar till Schacksnack. Jag kan förstås ha fel. Eller ska jag förstå det du skriver att det kravet endast gäller för svenska schacksidor?

  Jag tycker det känns trist att lägga energi och tid på att hjälpa till med nyheter/notiser eller finna svar på läsarfrågor om det sedan visar sig att inlägget blir censurerat av den anledning som du nämner ovan.

  Om det finns en ”svart lista” vore det tacksamt om den publiceras. Om inte annat för att visa respekt för oss som försöker hjälpa till. Finns en schacksida på en ”svart lista” vet jag att jag inte behöver bry mig. Om listan inte publiceras avstår jag från att hjälpa till mer. Vill ogärna lägga tid på saker som sedan riskerar att censureras utan att jag vet varför. Då lägger jag hellre den tiden på annat.

  Listan är kort: ”Inte Bara Schack”.

 5. Robert Ericsson säger:

  Ok då vet jag och andra hur din svarta lista ser ut. Personligen tror jag du förlorar på att ha dessa krav. Det gagnar inte svenskt schack. Men valet är förstås ditt.

  Från webmaster: Du menar antagligen ”detta krav” eftersom listan endast består av ”Inte Bara Schack”. Hur det kan skada svenskt schack kan jag inte lista ut. Inga fler kommentarer från min sida i detta ämne.

Lämna en kommentar