Annonsera

Schacksnack är en av de främsta sajterna i schacksverige. En mycket stor andel av landets aktiva schackspelare läser den regelbundet.

Ni kan annonsera här för 600 kr/månad. Det behöver inte vara en kalendermånad, ni kan till exempel annonsera från den 10:e en månad.

Kontakta Thomas Engqvist på mejl: thomasengqvist@hotmail.com eller mobil: 072-926 10 21. Ni kan även få hjälp med att utforma annonsen.

Läs de 7 kommentarerna till “Annonsera”

 1. alexis duenas säger:

  hej erik jag vill anonsera min e-book som kan läsas med en smartphone om man laddar ner amazon kindle app gratis from internet,boken innehåler små tankar eller aforismer om livet och döden,kärlek och hat,politik med mera länken är:
  http://www.amazon.com/Thoughts-ebook/dp/B00CR5LQH2/ref=sr_1_3?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1368569026&sr=1-3&keywords=thoughts.

  mvh alexis duenas

 2. Erik Geijer säger:

  ”Love is a thing of sacrifice” är den bästa aforismen jag hittat hittills i boken. Jag köpte den, och gillar den.

 3. Stefan Bryntze säger:

  Bra gjort Alexis och kul du direkt fick en kund samt en kort men mycket positiv recension av Erik

  Men tanken är väl ska annonsera med länk och bild på schacksnacks huvudsida mot 600/mån, inte gratis i ”annonsera-kommentarerna”

 4. Erik Geijer säger:

  Visst är det tanken att man ska annonsera i högerspalten, och därmed även bidra till Schacksnack. Men jag tog inte illa upp.

 5. Martin Slingsby säger:

  Why would I pay 10 bucks for a set of anonymous and contextless quotes, poorly layed out?

 6. Erik Geijer säger:

  Till Martin: Det stämmer inte alls att det är anonyma citat, allt är skrivet av samma person (Alexis). Själv gillar jag samlingar av citat och ordspråk, de brukar ha den här layouten.
  Klart att de inte passar allas smak. Förresten får du gärna hålla dig till svenska här.

 7. adminschack säger:

  Hej Thomas. Vi håller på att göra en sajt om kortspel – den enda i Sverige utan casinoreklam. http://www.kortspel.info Är det möjligt att annonsera sådana sajter på schacksnack? Maila mig, om det går. Vi är rätt intresserade.

Lämna en kommentar