feb 17
Här kommer länken till hemsidan för Näringslivet Möter Förorten som släpps idag!
Planen är att utvidga konceptet till fler städer!
Näringslivet Möter Förorten i Stockholm kommer att anordnas Fredagen den 2 Juni 2017 och intresset för att vara med är stort, bland annat är astronauten Christer Fuglesang och Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson klara för spel!
Med bästa hälsningar
Pontus Carlsson

Läs de 5 kommentarerna till “Näringslivet Möter Förorten – splitterny hemsida”

 1. Susanna Berg Laachiri säger:

  Inte dåligt att denna händelse arrangeras tredje året i rad! Fint att se videon hur glada barnen är att spela schack. Vore intressant att veta om det gjorts någon utvärdering av detta. Har schacket fortsatt i Rinkeby för barnen? Jag är som jag skrivit tidigare inte så förtjust i namnet Näringslivet möter Förorten. Tycker inte det klingar bra i gemene namns öron. Finns det verkligen inga bättre sammanfattande ord som visar att schack är för alla människor ?

 2. Sune Larsson säger:

  Ja – namnet kanske kunde bytas ut mot något liknande typ

  Rika möter Fattiga…

 3. Någon säger:

  Nu lyckades du välja ett ännu sämre och nedsättande namn.

 4. Sune Larsson säger:

  ¤3

  Hmm.. kanske har du en poäng där. I dagens Sverige är det nog inte många som öppet vill gå ut
  med att de är ’rika’…

 5. Susanna Berg Laachiri säger:

  Jag har pratat med många som inte spelar schack om namnet och alla är eniga att det ger inte någon bra klang. Förorten i detta sammanhang känns som något nedvärderande. Rika möter fattiga känns också som att fattiga är något nedvärderande.

  Människor behöver sagor om man ska marknadsföra schack! Efter ha sett den fantastiskt filmen igår The Queen och Katwe inser jag detta ännu mer. Titeln bör vara något liknande som Mot alla odds eller något annat som kan locka fantasin.

Lämna en kommentar