dec 12

Schacksnack har tagit tillfället i akt, efter en intensiv period med schack, passat på att uträtta en del som hängt efter. Dessutom har det varit mer eller mindre stiltje på turneringsfronten efter urladdningarna med London Chess Classic, FIDE:s GP-turnering i Uzbekist och några andra mindre turneringar. Till helgen kan vi se fram mot Malmö Open 2012 och det kommer att bli direktsändning därifrån.

Malmö Open i all ära men många blickar kommer att riktas mot ”The World Mind Sports Games 2012” som spelas i Kina mellan den 14-19 december. Både på dam- och herrsidan är det världsstjärnor som kommer att deltaga. GM Pia Cramling är på plats och bland herrarna är 16 av de 50 högst rankade i världen i Bejing och högst rankad av dessa är GM Levon Aronian från Armenien. Håll utkik efter nödvändiga länkar de kommer naturligtvis på Schacksnack.

För att ni skall ha något att göra under kvällen kommer ett nytt partislut som spelades i Kanada 2010 mellan P.Gelis och Bi. Cheng.

Samtliga 1390 partislut som publicerats på Schacksnack finns i högerspalten under ”Klarar du denna?”. De kommer fram slumpvis när du trycker fram ett nytt.

Schacknyheter från omvärlden.
Nyheter från Dagens Nyheter och SVT.Lämna en kommentar