aug 15

Välkommen till SS Manhems Schackvecka 10-17 augusti 2012 i Göteborgs Schackcentrum!

Notera att det är dubbelrond i dag i SS Manhems stormästareturnering i Göteborg och eftersom webmaster har det stressigt dröjer det till i morgon eller sent i kväll till dess det kommer ett fylligare inlägg. Kan rekommendera SS Manhems hemsida som har utmärkta rondreportage signerade Mats Eriksson.

Från Sören Svensson:

Tyvärr inga bilder idag då jag missat en kabel till datorn. Jag hade siktat in mig på stormästarmötet Tikkanen-Rozentalis och Nybäck- Frisk Kockum som båda slutade remi efter hård kamp. För övrigt är kampandan mycket stor och s.k stormästarremier lyser helt med sin frånvaro. Bra spel på alla bräden. I morgon är det dubbelrond. Det blir hårt för spelarna. Vi hörs av i morgon.

Naturligtvis blir det direktsändning från dagens ronder (6-7) och de börjar klockan 10.00 och 17.00. Spelschemat upptar följande möte i rond 6: Bejtovic-Nybäck, Welin-Nithander, Henrichs-Berg, Berg, Frisk Kockum-Rozentalis och Semcesen-Tikkanen. Rond 7: Berg-Semcesen, Nithander-Henrichs, Nybäck-Welin, Rozentalis-Bejtovic och Tikkanen-Frisk Kockum.

live
Hemsida


Tabell och partier rond 1-5.

Klicka på resultatet för partiet.
Håll markören stilla över resultatet för information.


Lämna en kommentar