jul 25

I dag klockan 14.00 startar rond tre i den dubbelrondiga Grand Master turneringen i Biel. En förhoppning är att åskådarna skall få uppleva en rond som är lika intressant som i går.

En  fråga är om GM Alexander Morozevich skall kamma noll i dag igen? Han möter GM Magnus Carlsen och det finns lättare spelare att ta poäng mot i schackvärlden. Även övriga partier har alla möjligheter att bli intressanta så ladda för dagens rond redan nu…

Norska ”Nettavisen” skriver om gårdagens rond under rubriken Magnus Carlsen satte ny rekord. I artikelen får man bland annat reda på att Magnus inte förlorat på 15 långpartier och att Wang Hao lider av hjärtproblem… Så här skriver Magnus på sin blogg:

Rond 3 klockan 14.00
GM Wang Hao 1-0 GM  Hikaru Nakamura
GM Alexander Morozevich Ej spelat GM Magnus Carlsen
GM Anish Giri 1-0 GM Etienne Bacrot

 

Det blir naturligtvis direktsändning och den startar dagligen klockan 14.00 undantaget den 28:e då det är spelledigt. Betänketiden är: 100 minuter för 40 drag + 50 minuter för 20 drag + 15 minuter + 30 sekunder i tillägg från drag 1.

live live
Hemsida Bomben

 

Den officiella poängberäkningen är 3-1-0. Efter denna leder Carlsen och Giri på 4 poäng. Därefter följer Bacrot/Wang Hao på 3, Nakamura har 2 och Morozevich är sist med 0 poäng.


Tabell och partier rond 1-2.
Klicka på resultatet för partiet.
Håll markören stilla över resultatet för information.


Lämna en kommentar