apr 28

Om några timmar startar (tiden ändrad till klockan 13.00) sista partiet i Supermatchen mellan 2800-spelarna GM Levon Aronian och GM Vladimir Kramnik. I går blev det remi efter en relativt lungn eftermiddag. Eftersom det är sista partiet hoppas Schacksnack att kombattanterna bjuder alla trogna åskådare på plats och framför datorerna på ett verkligt avslutningsfyrverkeri!

GM Magnus Carlsen, som inderekt är med i matchen, ”överlevde” som world no. 1. Det började oroande för Magnus när Aronian vann första partiet och knappade in rejält i flytande rating men sedan har det gått utför för armeniern eftersom han förlorade tredje partiet och övriga partier slutat remi och dessa förlorar han poäng på.

live live
Hemsida Bomben

 

Parti 6 klockan 13.00. På hemsidan finns det utöver sändning av partierna både lifestream och datoranalys. Det är riktigt klassisk betänketid med ett litet tillägg vid remi: 40 drag på 120 minuter + 20 drag på 60 minuter + 15 minuter + tillägg av 30 sekunder per drag efter det 61:a. Om ett parti slutar remi inom 3 timmar kommer ett snabbschackparti att spelas (detta kommer inte att räknas in i prislistan).

Tabell och partier rond 1-5.
Klicka på resultatet för partiet.
Håll markören stilla över resultatet för information.


Snabbschack – parti 1.

Lämna en kommentar