apr 25

I dag regnar det i Malmö! Då blir det att koppla upp datorn till tv:n och följa Supermatchen mellan 2800-spelarna GM Levon Aronian och GM Vladimir Kramnik. I går var det spännande vilket inte minst framgår av slutkommentaren på ChessBase:

…A very exciting game in which Aronian was maybe too optimistic throughout the entire game, as can be seen in some of the comments. They did provide quite  the spectacle!

Hoppas att det blir något liknande i dag! I parti fyra, som börjar klockan 15.00, har Aronian vit och han vill säkert ha snabb revansch vilket inte är så lätt mot en spelare av Kramniks kaliber men fram emot åtta i kväll vet vi svaret. Hoppas att det inte drar längre ut på tiden för det är Champions leaque i kväll i fotboll och det kan man ju inte missa.

live live
Hemsida Bomben

 

Parti 4 klockan 15.00. På hemsidan finns det utöver sändning av partierna både lifestream och datoranalys. Det är riktigt klassisk betänketid med ett litet tillägg vid remi: 40 drag på 120 minuter + 20 drag på 60 minuter + 15 minuter + tillägg av 30 sekunder per drag efter det 61:a. Om ett parti slutar remi inom 3 timmar kommer ett snabbschackparti att spelas (detta kommer inte att räknas in i prislistan).

Tabell och partier rond 1-3.
Klicka på resultatet för partiet.
Håll markören stilla över resultatet för information.


Lämna en kommentar