okt 12

Fredagen den 14 oktober är det premiär på filmen "Bobby Fischer Against the World". Den kommer att visas på: Bio Rio Stockholm, Kino Lund, Spegeln Malmö, Elektra Västerås och Cnema Norrköping. Om man inte bor i närheten av biograferna som är namngivna så kommer man även att ha möjlighet att se filmen online på tjänsten SF Anytime från och med samma dag. I t.ex. Malmö är premiären klockan 18.10, se länkar i högerspalten till TV4 (kommentarer Lars I).
Läs de 5 kommentarerna till “Bobby Fischer”

 1. Lars I säger:

  Mycket schack på tv4morgon idag. Ett 2 minutersklipp finns på tv4play,
  http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=luis_couso_och_nina_blazekovic_spelar_schack&videoid=2079266

 2. Lars I säger:

  ..och 7minuter med Wedberg, http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=tom_wedberg_om_bobby_fischers_otroliga_liv&videoid=2079272

 3. Dock säger:

  Temat för hela programmet var just schack. Kul att Fischerfilmen fick en fyra. Kul också att båda juniortränarna från Stockholms Schacksällskap Nina och Luis var med.

 4. Per L säger:

  En fråga som dök upp efter programmet: Om det stämmer att Ulf Andersson fick möta fischer redan 1962. Ulf slog väl igenom 1968 eller 69. Var Ulf redan 1962 en sådan talang att man ville ge honom chansen att möta Fischer?

  Jag har alltid haft intrycket att Ulf kom från nästan ingenstans och plötsligt vann SM-gruppen?

 5. Fjodor säger:

  År 1962 var Ulf 11 år gammal. Däremot fick Uffe nöjet att möta Fischer vid Siegen olympiaden 1970. Fischer spelade som vit 1.b3 och vann ett fint parti.

Lämna en kommentar