apr 16

Från kinesiska mästerskapet 2011 rond nio har IM Emil Hermansson fastnat för ett parti som spelades mellan stormästarna Zao Juan och Xiu Deshun. Detta har han utförligt kommenterat för Schacksnack.   

Zao Juan-Xiu Deshun.

Läs de 8 kommentarerna till “Kommenterat parti av Emil…”

 1. Emil Hermansson säger:

  I partikommentarerna är det en fyrkant istället för å,ä,ö när jag kollar från min dator. Någon annan som har samma problem? Någon som vet vad det beror på?

 2. Johnny Deltin säger:

  Verkar som om det visas lite olika beroende på webläsare. I Google Chrome och Firefox dyker problemet upp för mig, men i Internet Explorer fungerar å, ä och ö som dom skall.

 3. Tom Ö säger:

  Jag använder chrome och jag har också ”fyrkanterna”.

 4. Emil Hermansson säger:

  Aha, jo jag använder Google Chrome och det är väl snart den vanligaste webläsaren. Lasse, tror du att det går att åtgärda?

  Från webmaster: Återkommer

 5. Erik Näckholm säger:

  Hej!
  Tack Emil vilket häftigt parti.

 6. webmaster säger:

  De som använder Google Chrome och Firefox får fyrkanter i texten i Emils kommenterade parti när det egentligen skall vara å, ä eller ö. Det går att tillfälligt åtgärda. Öppna fliken ”Kommenterade partier” i översta flikraden på startsidan och läs vad det står i rutan.

 7. Emil Hermansson säger:

  Tack Lasse, det blev väldigt mycket bättre! Bra idé att ha kommenterade partier separat.

 8. Linus Olsson säger:

  Snygg parti som visar hur farligt vit angrepp blir om han får chansen till 10. Lg5. Som Emil skrev borde svart göra rockad tidigare så han kan göra Se8 på e4.

Lämna en kommentar