feb 01
Schack i all ära men det finns andra saker i samhället som intresserar inte minst schackspelare. Det är bl.a. sport! 10-12, ibland färre, av 50-60 medlemmar dyker upp en klubbkväll. Speciellt om klubben har tisdag/onsdag som spelkvällar. Varför? Svårt att svara på men en fundering webmaster haft en längre tid är att de stora sportkvällarna på Tv är just då. För att nämna något: Champions league, kval i fotboll till VM/EM, Allsvenskan m.m. I dag till exempel visas Milan-Lazio med Zlatan. Vilken schackklubb kan konkurrera? Kanske tid för klubbarna, som har möjlighet, att flytta spelkvällen till en annan dag. Även MFF visas.


Läs kommentaren till “Fundering”

  1. Bo Berg säger:

    Jag var på badhuset här om dagen och när jag passerade ”avsvalningsrummet” så hörde ja lite av ett samtal mellan två, som jag bedömde äldre, män. Typ: ”A.A. är död och han blev inte så gammal”. Svar: ”Nej, 67,” mm. mm.
    De kommer in på fotboll och TV och den förste tycker att det inte är så roligt längre och så kostar det flera hundra i avgift. Den andre håller med och uppger att det var roligare förr samt anger att det kostar 300 kr per månad för att se på detta.

    På ICC har vi kommit mycket längre, vi betalar och sedan är det bara att spela, ingen kan kräva att vi svarar något alls!

Lämna en kommentar